Over ons

Lunet Architecten wordt geleid door architect Bas Coret (1978). Na zijn opleiding aan de HTS Tilburg (2001) en de TU Delft (2004) verdiende hij zijn sporen als architect bij het internationaal vermaarde MEI architects and planners en bij DAT architecten.

Hij wordt geïnspireerd door architecten Pierre Koenig en Peter Zumthor. Naar Koenig’s Stahl House in de heuvels van Los Angeles kan hij blijven kijken, vanwege de eenvoud, elegantie en prachtige ligging in de heuvels.

Coret’s ontwerpen worden gekenmerkt door ruimtelijkheid, licht en het gebruik van duurzame materialen. Hij maakt elegante gebouwen met een tijdloze uitstraling.

“Het mogen bedenken van een bouwwerk is een voorrecht”, vindt Coret. “Je moet je opdrachtgever echt leren kennen en begrijpen hoe diegene wil wonen en werken.” Hij stelt gebouwen te willen creëren waar mensen trots op zijn. “Een huis dat tijdloos is en je toch iedere dag verrast. Dat is het allermooiste, om daar te komen samen met de opdrachtgever.”

Lunet Architecten werkt samen met een team van specialisten die hun vak tot in de punten verstaan. Vaste aannemers, constructeurs, installateurs en interieurbouwers leveren zo een optimale bijdrage aan uw project.