Nieuwbouw badhuis Vught

Een optimale connectie met het zwembad, een weids uitzicht en een relatie met het woonhuis. Dat waren de uitgangspunten voor het ontwerp van dit luxe badhuis. Het badhuis is op de hoek van een zeer ruim perceel gesitueerd, daardoor zijn alle zichtlijnen in de tuin behouden. Royale schuifpuien waarborgen een optimale connectie met het zwembad en de tuin. Het badhuis is ontworpen om het zwembad te omarmen, daardoor voelt zwemmen beschut en vormen badhuis en zwembad een ensemble. Het horizontale dak van het badhuis heeft aan de ene zijde een subtiel overstek om de zon te weren en aan de andere zijde een maximaal overstek om op die manier een overdekte buitenruimte te kunnen realiseren waar de zomerdag heerlijk af te sluiten is.

Projectgegevens

Opdrachtgever:
Ontwerp:
Adviseurs:

 

Particulier
2020
Archimedes Bouwadvies

Projectgegevens

Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: 2020
Adviseurs: Archimedes Bouwadvies